Ratatouille met gratins
35 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200ºC
- Was de tomaten, aubergine en courgette en schil de uien
- Snijd alle groenten in plakjes van ongeveer 25mm.
- Leg alle plakjes groenten 'dakpansgewijs' en afwisselend met de gratins in de ingevette ovenschaal
- Besprenkel het geheel rijkelijk met de knoflook-olijfolie en de tijmblaadjes
- Bak de gratinschotel in ongeveer 20 min. gaar
- Bestrooi voor het serveren met gehakte basilicum, peterselie en verse geraspte parmezaanse kaas
Drinksuggestie: tomatensap (eventueel 'opgespiced' met wat Tabasco)
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 695 kcal
- 47 g vet waarvan 27 g verzadigd
- 38 g koolhydraten
- 27 g eiwit
- 6 g vezels
- 3,0 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen